Ajankohtaista

 • Sähköinen asuntohakemus on avattu. Löydät linkin Lomakkeet ja hinnastot valikosta.
 • Olemme muuttaneet  uusiin toimitiloihin. Asiakaspalvelumme on avoinna ma-pe klo 10-13 osoitteessa Erkontie 11, 16300 Orimattila. Sisäänkäynti Erkontien puolelta. Kuukauden viimeisenä arkipäivänä palvelemme teitä klo 10-16. Voitte myös varata henkilökohtaisen palveluajan asiakaspalvelunumerostamme p. 044 781 3777.
 • Facebook-sivumme on julkaistu, voitte käydä tutustumassa niihin Yhteystiedot -kohdasta.
 • PYSÄKÖINTIVALVONTA PARKKIALUEILLA ALKAA 15.6.2017. Pysäköinnin ehdot on esitetty kiinteistöille asetetuissa kylteissä. Mikäli auto on pysäköity ehtojen vastaisesti, Q-Parkilla on oikeus määrätä valvontamaksu, jonka suuruus on enintään kunnallisen pysäköintivirhemaksun verran eli 40 euroa. Pysäköinti on sallittu ainoastaan merkityillä pysäköintipaikoilla autopaikan vuokranneille. Pelastusteillä pysäköinti on kielletty lukuun ottamatta lyhytkestoista lastaamista ja lastin purkua. Kuljettajan pitää kuitenkin pysytellä autonsa välittömässä läheisyydessä. Kun lasti on purettu, tulee auto pysäköidä välittömästi sallitulle paikalle. Vieraspaikoilla pysäköinti on sallittu paikalla esitettyjen ehtojen mukaisesti.

  Mikäli kiinteistön alueella huomataan väärinpysäköintiä, voi asiasta tehdä Q-Parkille valvontapyynnön.  
  Internet: www.q-park.fi/valvontapyyntolomake 
  Asiakaspalvelu: Puh:  020 781 2401 (Ma-To klo 10 - 14), Info: Puh:  020 781 2400 (Ma-Pe klo 8 - 16)
 • 1 Gbit/s kaapeli-TV-verkon nopeus lähiaikoina mahdollinen kaapeli-TV-verkkoon kytketyille huoneistoille. Nykyisen 350M kaapeli-TV-verkon maksiminopeuden yläpuolelle tulee lähiaikoina mahdolliseksi 1 Gbit/s nopeus. Palvelun käyttöönotto ei vaadi muutostöitä taloyhtiön sisäverkossa. Kantavampi ja tehokkaampi Wlan- eli langaton verkko vaatii kuitenkin asukkaan hankkivan huoneistoonsa uuden modeemin omalla kustannuksellaan. Mikäli haluatte uuden palvelun käyttöönne, ottakaa ystävällisesti yhteyttä DNA:n asiakaspalveluun puh. 044 144 044.